Winter Sale en Kouwe Neuzendag

Voor wie het gemist heeft, op vrijdag de dertiende kon de slimme Oldtimer zijn geluk niet op. De Clubshop hield uitverkoop. Tegen gereduceerd tarief kon je jezelf in het nieuw steken. Hier en daar was dat hard nodig omdat XL echt niet meer ging en moest worden verruild tegen XXL. Of omdat de bedrukking van een shirt uit de 90ties meer craquelé vertoonde dan Panorama Mesdag.  

Onderaan dit bericht zijn nog foto’s toegevoegd van Pim Duurkoop (dank!) van de Amerikaanse en de Clubshop-verkoop

Natuurlijk zijn de mooiste en de zeldzaamste speldjes en shirts er tussenuit gesnaaid, maar er is nog wel het een en ander over. Voor herhaling vatbaar bij de Kofferbak Verkoop. Dan zullen ook de uiterst zeldzame “Pijswijk” speldjes in de aanbieding gaan. Houd dat in de gaten dus.

Met de (niet onaardige) opbrengst doen we iets leuks: geef je dus op voor de Midzomer BBQ. De uitnodiging heb je gehad!

 

Delfgauwse Koude Neuzendag

Op zaterdag de 18e werden we al weer voor de 4e keer gastvrij ontvangen door Silvia en Simon Huis in ’t Veld tijdens de 4e Delfgauwse Koude Neuzendag. Het was met ruim twintig leden erg gezellig. Iedereen had iets lekkers meegenomen, velen hadden zich uitgesloofd in de keuken. Er waren twee grote pannen erwtensoep (Sil & Eef) waaruit gekozen kon worden. Beide pannen eindigden op een gedeelde eerste plaats. Ook was er een grote hoeveelheid gevulde eieren uit alle windstreken aangevoerd. Zat ook nauwelijks verschil tussen.

Sil & Simon bedankt en op naar de vijfde keer.