Verhaaltje van de voorzitter

Hallo allemaal, ik hoop dat alles nog gezond is bij iedereen.

Juli hebben we achter ons, en is er nog wat gebeurd? Jazeker wel! Een ritje naar Bas, Hans en Annette. Bas was superblij om ons weer te zien, hadden meer mensen dat maar… hahahaha. We kregen bij Hans wat te drinken en Bas had oldtimerdrop om uit te delen, daarna had Hans een terras midden in Naarden geregeld. De mannen van de tour-commissie hadden ook een hele leuke startlocatie geregeld, mannen hartstikke bedankt, het was een leuke rit, met 1 pechgeval op de heenweg, nee dat was geen oude Harley maar een nieuwe van twee jaar oud! Dat heeft Willem van Vliet opgelost met zijn ANWB-handen.

Wil je ook een rit regelen maar zit je met het een of ander om te regelen, neem contact op met de mannen van de tour-commissie dan komt het helemaal goed, of heb je een rit geregeld, geef het door dan komt het ook helemaal goed, altijd leuk die tourritjes.

We hebben ook weer een keer een clubavond gehad, na maanden van niet, hebben we bij Don Bosco lekker buiten gezeten. Er waren een aantal leden van verder weg, altijd leuk.

Maar het mooiste was toch wel dat onze aller Henk Boonstra er was, ouwe bikkel! En als het goed is hebben al aardig wat leden hun thermometers binnen, het aandenken van ons 55-jarig bestaan. Ons leek het leuk, om als bestuur ze zoveel mogelijk zelf rond te brengen, zo zie je de leden ook weer eens, of niet als ze niet thuis zijn maar dan gaan ze gewoon door de gleuf.

Wie hem nog niet heeft, maar wel heeft besteld, jullie krijgen hem ook, er was in de fabriek iets fout gegaan, ze hadden de thermometer omgedraaid, dus het rode was niet zichtbaar en het waren er wel wat meer dan tien die moesten worden omgedraaid. Nou hoor ik jullie denken.. nee deze komen niet van onze zuiderburen, gewoon puur Hollands. Nou zit er geen gebruiksaanwijzing bij maar hier een kleine handleiding hoe de thermometer te gebruiken: hij is niet geschikt om oraal of rectaal je tempratuur te meten, en niet boven de kachel hangen, dit geeft geen reële tempratuur weer. En niet ondersteboven hangen dan kun je de tekst en de tempratuur niet aflezen. En gebruik de onderste en bovenste schroefgaten als je hem buiten hangt, het weer kan aardig spoken in Nederland, als hij wegwaait heb je pech, het is een beperkte oplage, en hang hem niet te hoog, dan kan je hem niet aflezen. Dit waren een aantal tips voor het gebruik van je thermometer.

Als voorzitter heb ik ondertussen ook al mijn eerste vergadering gehad met de Nederlandse federatie clubs in Veghel samen met Ken, uit deze vergadering is niks spannends gekomen. Nou goed, we hebben ook nog leuke dingen in het vooruitzicht, clubavond, midzomernacht BBQ en Vlist mits de maatregelen het ook toestaan. We gaan maar van het positieve uit.

Voor wie vakantie heeft, een hele fijne vakantie en als je geen vakantie hebt, heb je geen vakantie. Ik hoop dat we elkaar weer snel kunnen zien, mensen hou het gezond!

Groetjes Frank