Midzomernacht Gebeuren

Op zaterdag 23 juni vierden The Oldtimers de langste dag (niet die van 1944, maar die van 2018). We waren wederom te gast bij Alfred Kooter in Benthuizen op een locatie die zijn weerga niet kent. Mooi kampeerveld, mooie bar, prima BBQ’s, zwembad en sanitair…. Je zou er willen blijven.

Willem van V. had een mooie toerrit uitgezet door het Groene hart en verdiende het daarom niet dat hij door Kees H. in de fik werd gezet bij de barbecue. Gelukkig bleef het bij een dreigement, anders had Willem (net als vorig jaar) verkoeling moeten zoeken in het zwembad.

Onderstaande gegevens zijn vooral van Boekhoudkundige aard, dat komt doordat ze zijn aangeleverd door onze Penningmeester.
Van de 58 bezoekers aan het Midzomernacht gebeuren, reden er 9 mee in de toerrit, wat natuurlijk een prachtige score is. Van vier bezoekers begrijpen we het dat ze niet op hun eigen motor meereden, want als je onder de twaalf jaar bent, kun je niet in het bezit zijn van een rijbewijs. Tenzij je op die leeftijd al connecties in Polen hebt. Dan kan het weer wel, want daar kun je een rijbewijs bestellen voor elk denkbaar land, ongeacht je leeftijd en/of je vaardigheden.

Van de 58 bezoekers, haalden 20 personen de andere dag, na te hebben geslapen in een tent of een voertuig. Er waren 3 campers en 10 tenten, een snelle rekensom leert dat er meer mensen dan verblijfplaatsen waren, er moeten dus Oldtimers met of bij elkaar hebben geslapen. Aan het ontbijt verschenen ook: 1 krielhaan (gek op pindakaas), 1 kip (gek op Lisa), 1 geit (gek op Willem, maar die bleek naar Italië te zijn gegaan) en 1ezel gek op …. nou ja, laat ook maar….
Het zwembad bleek goed op temperatuur (29 graden) en dat gold ook het bier en de witte zijn (7 graden). Het weer was beter dan voorspeld, een enkeling zegt wat regenspetters te hebben gezien, maar die lult wel meer uit zijn nek. Het weer was gewoon prachtig.

Wie een indruk van de dag zou willen hebben, kan natuurlijk ook de foto’s bekijken.

Verder moeten we op deze plek vooral een hartelijk dankwoord uitspreken voor Henk en Nel van den H.. Zij waren gastheer en gastvrouw van dit geslaagde gebeuren en hebben hun uiterste best gedaan om het iedereen erg naar de zin te maken.

Bekijk hier alle foto’s van het Midzomernachtgebeuren

Bekijk hier alle foto’s van Fred van Twuijver

 

Nel en Henk, namens alle Oldtimers bedankt voor de voortreffelijke organisatie!