Jan de Loterijkeizer doet boekje open

Vrienden voor het leven.

Ook dit jaar had Larry ook weer aan mij gevraagd (en Marloes) de lotenverkoop te regelen tijdens het IW.
Geen probleem hoor dat doe ik wel!
Nou, dat heb ik geweten…

Weer moeten lullen als brugman.

Ik zag op een gegeven moment een groepje van 5 Frans sprekende Belgen, allez, ik er op af en een praatje gemaakt in mijn beste Frans. Ben zeker een half uur bezig geweest hoe het allemaal in zijn werk gaat. (in mijn achterhoofd 5x€10.-  is toch weer €50,- voor de club!) Nou toen kwam het verlossende antwoord, geeft u er maar 5 voor ieder 1. Nou, lekker dan… toen eerst maar even aan het zuurstof om bij te komen. Gelukkig zijn dit uitzonderingen en koopt iedereen volop!

Kijken, kijken, kijken…

Rond de prijzentafel is het dan ook een komen en gaan van mensen die kijken wat er dit jaar weer moois te winnen valt. Zowel homedecoratie als Harley gerelateerde prijzen. Dus voor ieder wat wils. Mike H. in ‘t V. slaapt bijvoorbeeld tegenwoordig onder een dekbed van Harley Davidson. Je had zijn ogen moet zien! Zo hé, is dat voor mij?! ( Wij zijn nu ook vrienden voor het leven)

….en scoren!

Ook de entreekaarten voor aankomende motorbeurs in Houten gingen allemaal de deur uit. En de liters olie vlogen ook om je oren ( bedankt hé Peet!) Ook een gouden spiegel in de vorm van een zon werd achterop een zijspan gebonden en hangt nu ergens in een zangstudio in Noord-Holland. De prijswinnaars die zaterdag voor de trekking al weg gingen (loten in enveloppe) krijgen de prijzen thuis gestuurd. Bij deze ook alle sponsors bedankt voor de donaties! Ook iedereen bedankt voor het kopen van de loten!
En weer tot volgend jaar!

Jan Keizer

Jan Keizer net voor hij werd afgevoerd door de kansspelpolitie