De Midzomernach BBQ is verzet naar 15 juni

Wie de krant leest, weet dat het magnetisch noorden aan het verschuiven is. Dat is ook van invloed op de stand van de zon en dus op de planning van de Midzomernach BBQ. Daarom is die door Henk van de Centjes  verplaatst naar 15 juni. Kom ook. Wel even opgeven via de mail die je van de ledenadministratie zal ontvangen!

Alleen voor leden en donateurs

Vroeger was 22 juni de kortste nach, maar dat was voor de verhuizing van de Noordpool. Nu vieren we de kortste dag op de 15e juni. Bijkomend voordeel: dubbele pret. Want je kan na ons eigen fees op de 22ste ook nog naar onze broederclub The Silent Gray Fellows die in dat weekend hun treffen hebben.

Zelfde fantastische plek als vorig jaar!

Net als vorig jaar zijn we voor het Mizomernachgebeure te gast bij A. K. in Benthuizen. Wie wil, kan er kamperen op een gladgestreken veldje. Er is een echte bar en een fris sanitair (geen Dixy’s!) een zwembad en prima BBQ-voorzieningen.

Op zaterdagmiddag wordt er getoerd in de omgeving. Wie mee wil toeren, moet er om 1 uur zijn, want om 2 uur het gas er op. Ga je niet mee toeren, kom dan om een uur of 4. ’s Avonds kun je lekker braaien en je dorst lessen. En zondagochtend na een stevig ontbijt weer naar huis.

Als Oldtimer-lid of donateur kost het jou en je partner niks, maar je moet je wel van te voren opgeven. Dat kan via het inschrijfformulier dat je via Sil van de Administratie krijgt toegestuurd. Daarin staat ook het adres en kun je eventuele dieetwensen opgeven.