Lars zoekt opvolging

Onze Scandinavische Held, de Scania Vabis van de Oldtimers, ons aller Lars Remmenloos Melberg zoekt een opvolger. Dat zal niet meevallen. Wij willen daarom de eventuele opvolger van de Meester van de Soepritten alle steun verlenen in maart.

Wie durft het aan? De Kippensoeprit?

 

Aan het bestuur en leden van onze HDC Oldtimers club.

 


Na ruim 10 jaar Kippesoepritten hebben we ongeveer alle wegen, paden en volgelopen snelweg-tunnels, gesperde fiets-en wandelpaden, sportpaleizen, vogelbroedmeren, forten met schietbanen en andere verrassings-koffiestops gehad,  en dat alles van Durgerdam tot Cabauw, ( N– Z), en van Hollandsche Rading tot Oude Ade.  ( W- O )

Met veel plezier heb ik de ritten uitgezet en voorgereden. Ik dank iedereen die geholpen en meegereden heeft. Afgezien van  -verloren bougie, condensator, benzine op (!) , weg kwijt, slootje menemen, zijspan over de grondpalen tillen, toeschouwers doodsangsten doen uitschreeuwen, waren het de bewonderaars en aanbieders die onze fietsen fotografeerden, met vragen kwamen en vooral genoten.

– De beste reklame voor ons Oldtimers HD Club.

 

Aan alles komt een eind ( behalve aan de worst – die heeft er twee ). Ik vind het tijd om andere, mooie nieuwe routes uit te zetten. Graag geef ik het stokje door aan iemand anders om de volgende nieuwe spannende Kippesoepritten voor de HD Club uit te zetten.

 

Hartelijk dank voor 10 jaar Kippesoepritten en succes met de nieuwe Tour operator.

 

Lars Remmenloos