I.W. 2017 – It giet oan!

Best Oldtimers en vrienden. Ook dit jaar is er op 11, 12 en 13 augustus weer een Internationaal Weekend in de Laagbouw van Don Bosco te Rijswijk. Reserveer de datum!

We hebben even getwijfeld of we het weekend wel weer zouden houden. De organisatie is veel werk en het aantal bezoekers van buiten de club is al enkele jaren stabiel, maar niet bijzonder groot. Omdat het toch een uniek en gezellig evenement is en er toch ook (buitenlandse) verzoeken zijn binnengekomen, is gisteravond de knoop doorgehakt.

We kiezen ervoor om kleinschalig door te gaan. Er komen wat aanpassingen om tegemoet te komen aan de wensen van onze oudere jongeren. Denk aan slaapgelegenheid ‘op zaal’ in de Laagbouw, het afschaffen van Silly Games en een grote party tent waar iedereen (inclusief band) in kan.

De band is geboekt!

We gaan voortvarend van start met de organisatie. Larry Elias, aanspreekpunt I.W., heeft inmiddels de band al geboekt (vanochtend). Uitnodiging, flyer, posters en shirts gaan in de maak. Larry zal een beroep doen op de harde kern Super Visors om net als andere jaren te ondersteunen. Nieuwe vrijwilligers die willen bijdragen aan een geslaagde organisatie kunnen zich bij hem melden.

Gesprekken met de eigenaar van de oude locatie hebben niets opgeleverd. Omdat we nu echt met de organisatie moeten starten, gaan we in ieder geval dit jaar weer door op de oude voet. Hulp en goede suggesties welkom!