Het motorrijwiel dossier 9: Harley Davidson 750 cc zijkleppers 1928-1952

Ingekomen bericht van Het Motorrijwiel.

Deze zomer, in HMR 166, komt Het MotorRijwiel met een nieuwe aflevering van het MotorRijwiel Dossier. Hierin willen we u zo compleet mogelijk informatie leveren over een klassiek motormerk of model. In het dossier bieden wij een actuele rijtest met de plussen en minnen, geven wij een historisch overzicht van alle modellen, gaan we in op de technische details, geven wij tips voor een (eventuele) aankoop en vertellen wij waar u onderdelen en verdere informatie in boek- of electronische vorm kunt vinden. Dit negende dossier gaat over de Harley-Davidson 750 cc zijkleppers uit de periode 1928-1952.

Graag uw mening!

Maar er is meer. Wij willen ook graag úw mening horen! Heeft u dus zo’n motor of heeft u er vroeger een gehad, laat ons dan in een paar regels uw ervaringen weten. Een paar geheugensteuntjes om u op weg te helpen: Waarom kocht ik die motor? Plussen en minnen? Bijzondere ervaringen? Nuttige tips? Speciale reparaties? En een leuke foto van u op uw machine is natuurlijk meer dan welkom!

Graag uw reactie vóór 1 maart 2020, schriftelijk of via de mail naar de redactie: Postbus 61141, 2506 AC Den Haag, e-mail: motorhmr@xs4all.nl