De vertaling van Lars

Gewaardeerde Oldtimers,

Zoals U hebt kunnen lezen is mijn Zweeds allang niet meer van de qualiteit en standard jullie het recht op hebben en mogen verwachten. Ik zou mij moeten schamen van de niveau Zweeds jullie hebben moeten lezen  – en schamen doe ik ook.

Maar, waar er een wil is, is er ook een weg naar een oplossing. U heeft natuurlijk alle recht op een vertaling van de vertaling van mijn “reuteflöt “ naar het Nederlandse taal.

Ik bied U mijn nederige excuses en wil U beslist niet onthouden van de vertaling door de gecertificeerde Vertaling van Google, opdat het voor U in alles, correct en duidelijk te lezen is.

Mocht U zich, om welke reden dan ook, na het lezen van het Kippesoep referaat, zich in geestelijke nood zou geraken, kunt U kontakt opnemen met het bestuur van de Oldtimers HD club, via dhr. Ken Lautenslager p.tel. 015-3****** , overigens ook als U onderweg pech zou krijgen met Uw motor. Hij heeft zijn proffessionele klasse onlangs bewezen, en tijdens het rijden de reparatie van Henks HD gedaan, – nog voor de kippesoep bij Rooie Kees koud was.

Hierbij de vertaling naar Nederlands;

Lars SippeKoeprit is altijd een aardig start op de nieuw seizoen.
Tevoren jij laten Ik hebben een poos te kopiëren de spiegel, “Wat zal ik aan hebben mij?” Maar mijn mevrouw zei bepaald, “jij zich omkleden warm maar!” Het was niet een luxe, omdat de dag begon koud nog mijn eigen soeprit (snertrit november). Samen met de schaal nog steeds kocht een krabber. Het is echter goed na zo’n voorruit, maar om jouw adem invriezen naar plexiglas, nodig hebben jij niet waaien.

Na drie minuten begon wij zich afvragen wat die waar Lars. Als een waar Zweed hij weet hoe men omgaan met zo’n koud, slechts wachten tot de zon zijn als hoogst toestand. Bij 12 aankakken hij met een balaclava op. Hoe dan ook een vreemd dat hij kwam, omdat een buitenlander in een vreemd breking en een rover+muts is nu slechts een dag op de politiebureau in een cel.
 De reis zijn formidabel. De weer zijn helder en koud, het zijn enkele fietsers en trekkers. Bovendien alle drijven ijs op de rivier Amstel echt een mooi zicht. De stop bij de met mooie natuur Groene Jonker was speciaal weer. Loyaal bezoeker Kippesoeprit weet Lars hier altijd doet een poging te tonen ons enkele speciaal vogels. Met ons twintig Harleys wij doorgaan tussen de verwarren fågelskådare en worden demonteren. Geen vogel te zien! Hoe kon deze gebeuren? Zij birders zag weinig boos, hun camera tassen inpakken en links. Wij hebben het erbij zich. Een wonderbaarlijk plaats.
En als jij echt doet jouw welzijnen, kan jij dus rijden rond in [De] Hoef zeer lang tijd dat Strooppot.
Wij hebben al expanderen restaurant in zicht als wij eindelijk kon sluiten. De zon scheen bruisen en Strooppot hebben een heerlijk terras. Wij zijn wel beschermen van de wind achter de glas (als nu niet lang vroor).

Verder weer.

Horseshoe is niet een zeer groot stad. Het is meer een dorp. Maar zij hebben een oostelijk zijde en een westelijk zijde, tussen Kromme Mijdrecht.
En als jij echt doet jouw welzijnen, kan jij dus rijden rond in [De] Hoef zeer lang tijd dat Strooppot.
Wij hebben al expanderen restaurant in zicht als wij eindelijk kon sluiten. De zon scheen bruisen en Strooppot hebben een heerlijk terras. Wij zijn wel beschermen van de wind achter de glas (als nu niet lang vroor).
De opbrengst overgaan een wal die bestaan van 50 procenten van blind bochten naar rechts en 49 procenten af blind bochten naar links. De wal is precies voldoende breed voor een motor, maar jij kan ook naar binnen rijden in auto’s. Lars testen ongeacht hoe hard wij durven. Oh yeah, zijn een procent van de wal om een hooischuur over met de binnenplaats en juist met gebouwen in tussen katten en kippen. Jij kan ook daar knetteren hard. De landbouwer hebben echt betreuren dat zijn opa ooit heeft toekennen förkörsrätt voor boer wagens!
Voorzover ik weet dat alle nam einde+station op Rooie Kees.

Gegroet, Lars Mellberg