40th International Rally The Oldtimers

Op 10, 11 en 12 augustus houden we ons Internationaal Weekend net als die vele voorgaande jaren jaar bij Don Bosco, Julialaantje 26 te Rijswijk. Kom langs en geniet!

Live akoestische muziek, lekker eten, drinken en toeren. Oude vrienden ontmoeten en nog oudere motoren bewonderen. Dat is zo’n beetje waar het om draait.
“Het is dit jaar voor de veertigste keer in ons 52 jarige bestaan,” memoreert voorzitter Larry Elias, zelf één van de nestoren van The Oldtimers. “We zijn dan misschien wat ouder geworden, maar dat geldt ook voor onze motoren: hoe ouder hoe interessanter!”

 

 

Bezoekerskaart
Hoewel in principe de rally alleen toegankelijk is voor Amerikaanse motoren van voor 1966, zijn er voldoende mogelijkheden om ook deel te nemen aan het evenement zonder zo’n rijwiel.
“Je kunt je laten introduceren door een van onze leden. Of, als je (nog) niemand kent bij ons, neem dan op zaterdag een bezoekerskaart.” Je kunt dan tegen betaling van 20 euro tot zes uur mee doen aan het evenement.

“Vertrek je voor zessen? Dan krijg je 15 euro terug,” belooft Larry. “Maar de meesten nemen voor dat bedrag een Rally T-shirt mee naar huis. Of blijven voor die 15 euro ook voor het avondprogramma.”

Geen lid, maar heb je wél een Amerikaanse motor van voor 1966, dan ben je sowieso welkom. “Deelname aan het hele weekend kost je dan 30 euro. Je kan bij ons kamperen, genieten van lekker eten en akoestische live-muziek en zaterdag meedoen aan de ride out.”

Lid worden
Lid worden kan natuurlijk ook. Tijdens de Rally betaal je aan de poort geen inschrijfgeld en alleen 20 euro voor de laatste 6 maanden van 2018.

Hier vind je meer informatie en het programma van de 40th Rally